VIDEO EXCLUSIV "Cine sunt cei mai buni 3 fotbaliști din Superliga?". Răspunsul lui Iosif Rotariu

Fostul internațional Iosif Rotariu (60 de ani) a fost provocat la emisiunea Ora Exactă în Sport să facă un top 3 al celor mai buni fotbaliști din campionatul României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 14:40
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 14:38

Omul care l-a marcat pe Diego Maradona la Coppa del Mondo nu a putut stabili o ierarhie, însă a numit trei jucători: Denis Alibec (Farul Constanța), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova) și Nana Boateng (CFR Cluj).

"Cine sunt cei mai buni 3 fotbaliști din Superliga?". Răspunsul lui Iosif Rotariu

Deși îi apreciază pe cei trei, Rotariu se declară dezamăgit de nivelul fotbalului din România.

"Nu pot să fac un top, dar m-a bucurat revenire lui Alibec. Acum cât va fi de benefic pentru echipa națională nu știu, dar pentru campionatul intern este o revenire foarte bună. Îmi plac mai mulți jucători, îmi place Baiaram, de la Craiova. 

Sunt jucători de la CFR Cluj, dar sunt străini. Boateng are un joc consistent cam în toate partidele. N-aș putea să fac un top, încă e devreme, campionatul e în desfășurare, iar nivelul e foarte scăzut, așa că nu știu din ce punct de vedere să îi analizez", a spus Iosif Rotariu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

La 60 de ani, Iosif Rotariu face zilnic 2.000 de abdomene

Rotariu, primul căpitan străin din istoria lui Galatasaray - a semnat cu gruparea turcă la Hotelul Intercontinental din București după un moment inedit -, își întreține și la 60 de ani pasiunea pentru sport pentru a fi în formă maximă la meciurile de minifotbal și tenis. Profesionist desăvârșit încă din perioada în care acoperea kilometru după kilometru la Forban, unde Steaua mergea iarnă de iarnă, Rotariu are un program draconic de pregătire

"Fac 2.000 de abdomene pe zi, nu trece o zi fără să-mi fac programul. Îmi place să trag de mine până la epuizare și consider că un sportiv nu trebuie să se abată de la antrenamente nici după retragere.

Eu am grijă de corpul meu și le spun tuturor că e important să facă mișcare. Profesionist, for fun, doar să facă. Mă bucur că văd din ce în ce mai mulți oameni care fac sport și prin Timișoara", spune Iosif Rotariu, pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies