Cine il urmeaza pe Radoi? Vezi lista "bogatasilor" care pot pleca din Ghencea:

Mirel Radoi spune ca s-a gandit la bani cand a semnat cu Al Hilal, Becali declara ca va scapa de toti cei cu salarii mari la Steaua. Vezi lista "bogatasilor" din Ghencea. Cine crezi ca il va urma pe Radoi?
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2009, 20:10
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2009, 20:50

Semedo, cu 250.000 salariu, deschide lista celor de care vrea Becali sa se desparta. Pe lista celor mai bine platiti fotbalisti ai lui Lacatus mai sunt Plesan, cu 200 de mii, Kapetanos, 200.000, Dayro Moreno, 180.000!

"Toti de la Steaua cu salarii mari pot pleca daca vin oferte. Am negocieri pentru trei jucatori, insa nu va spun cine sunt pentru ca dupa aia ma bat la cap sa le dau drumul. Singurii care nu pot pleca de la Steaua sunt cei tineri. Banii primiti pe Radoi nu reprezinta o suma mare, or sa fie banii pentru salarii si gata. Nu ii mai dau pe alte transferuri, pentru ca vreau sa fiu mai chibzuit. Nu poti sa te joci cu banii asa cum o faceam eu, o luasem razna. Vor mai pleca din aceia cu salariu mare, iar in doi sau trei ani eu sper sa ajung cam la un salariu de 120.000 de euro pentru un jucator“ a spus Becali la Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies