CFR Cluj ar putea pierde unul dintre cei mai IMPORTANTI jucatori! Dezvaluirile unui oficial in presa britanica

CFR Cluj ar putea pierde unul dintre cei mai IMPORTANTI jucatori! Dezvaluirile unui oficial in presa britanica

Billel Omrani a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Dan Petrescu, iar evolutiile sale din acest sezon l-au facut sa intre in vizorul mai multor cluburi din Europa.

Fosta adeversara a clujenilor din Europa League, Celtic Glasgow, s-a interesat de serviciile atacantului francez, dar exista oferte si din din Anglia sau Franta.

Bogdan Mara, directorul sportiv al "feroviarilor", a vorbit pentru The Sun despre un potential transfer al lui Omrani.

"Am discutat cu mai multe cluburi si am primit oferte. Celtic a facut o propunere, la fel si un club din Anglia. Cand ofertele au venit, aveam nevoie de el in cupele europene. Inca avem nevoie de el. Cred ca pretul cerut de noi, 3 milioane de lire sterline, este un pret corect, iar cluburile au ramas interesate. Cred ca, odata reluat fotbalul, aceste cluburi interesate vor reveni cu oferte. Este un jucator excelent care s-a bucurat de un sezon excelent, atat in Romania cat si in Europa. Dar vom analiza ce oferte vom primi si vom decide totul cand vom reveni pe teren", a declarat Bogdan Mara.

Atacantul in varsta de 27 de ani a reusit in acest sezon pentru CFR 13 goluri in toate competiile.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies