dan sucu dan sucu rapid Rapid Superliga

Buget record pentru Rapid! Dan Șucu a anunțat planul financiar pentru următorii trei ani 

Dan Șucu a vorbit despre investițiile pe care dorește să le facă la Rapid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 09:02
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 09:03

În anul centenarului, Rapid își propune să termine campionatul regulat în playoff. Pentru a-și îndeplini obiectivul, Adrian Mutu (43 ani) i-a primit pe: Marko Dugandzic (28 ani), Florin Ștefan (26 ani), Jayson Papeau (26 ani), Alexandru Albu (28 ani), Andrei Ciobanu (24 ani), Valentin Costache (23 ani), Paul Iacob (26 ani), Damien Dussaut (27 ani) și Alexandru Mățan (22 ani).

Însă, Dan Șucu și-a făcut deja planul financiar pentru următorii trei ani. Omul de afaceri a anunțat că dorește să atragă capital de la firme importante și a stabilit deja bugetul până în sezonul 2024-2025. Anul acesta, Rapid are la dispoziție un buget de 7 milioane de euro, în sezonul următor, suma va crește la 10 milioane de euro, ca în 2024-2025, alb-vișiniii să beneficieze de 14 milioane de euro. 

Dan Șucu: „Sperăm să câștigăm campionatul!” 

„Vor fi linii de business clare, responsabilități clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem.

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane şi până la 24 mai e puţin. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit. În acest sezon, am avut venituri de 2 milioane și ceva de euro, spre 3 milioane de euro, și cheltuieli de 4 milioane și ceva de euro. Deci a fost un deficit important.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga”, a declarat Dan Şucu pentru as.ro

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!