Bucur: "Eu am renuntat la Litu, Bicfalvi si Tudose ca sa nu mai fim 'Steluta'!"

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Februarie 2009, 15:40
Patronul Buzaului, Costel Bucur a declarat ca a preferat sa renunte la Litu, Bicfalvi si Tudose pentru a scapa de acuzele de blat cu Steaua. VEZI DE CE A PLECAT BUNICA DE LA BUZAU:

“Jur ca nu am facut niciun aranjament in viata mea cu nimeni. Am zis mai in gluma mai in serios daca arbitrajele ma vor dezavantaja si in tur, si o sa ies din fotbalul asta mizer. Am vrut sa investesc la Steaua, dar Becali m-a refuzat, mi-a zis ca Steaua e viata lui. Pe teren am fost mereu adversar cu Steaua.

M-a umflat rasul cand am citit despre aceasta stenograma. Gigi m-a ajutat cu jucatori, dar am renuntat in vara la contractele cu jucatorii doriti de Steaua: Ducu Ninu, Tudose, Litu, Bicflavi. Eu am renuntat la ei, nu i-a cerut Steaua. In retur pe Tudose l-am tinut la echipa a doua, pe Litu l-am dat inainte sa inceapa campionatul. Le plateam salariile, gazda, apartamente, deplasari, toate cheltuielile. Becali mi-a dat doar imprumut bani."

"Eu am jucat corect, sunt un tip corect, nu imi place sa ma arate cineva cu degetul pe strada. Eu nu am facut rau nimaniu. Nu am facut rau Stelei, daca putea sa ma bata Steaua aia era. Bunica nu a fost dat afara de la Buzau, noi am vrut sa fuzionam cu Ramnicu Sarat, ei l-au vrut acolo antrenor-jucator. Eu am vrut sa fie antrenorul meu la copii" a declarat patronul Gloriei Buzau la gsptv.

De luni, de la ora zero, în București se deschid restaurantele și cafenelele la 30% din capacitate
BRAT

Modifică setările cookies