Becali: "Nici daca mi-ar fi dat cineva 3 milioane, nu acceptam egalul cu Craiova"

Autor: Sport.ro
Joi 05 Februarie 2009, 23:15
Becali: "Nici daca mi-ar fi dat cineva 3 milioane, nu acceptam egalul cu Craiova"
Becali acuza Clujul ca ar fi "lucrat" necurat in lupta pentru titlul, Clujul se apara si arata stenogramele. Gigi Becali a declarat la Sport.ro ca la meciul cu Craiova nu a fost nicio intelegere. "Daca mi-ar fi dat cineva trei milioane, nu as fi acceptam egalul cu Craiova" VEZI CE SPUNE GIGI BECALI:

Mititelu spunea inaintea mecoului cu Steaua ca CFR trebuie sa-si ceara scuze Craiovei pentru un episod mai vechi. Mititelu ameninta ca va baga echipa a doua cu Steaua. CFR era in lupta directa cu Steaua la acea vreme.

"Daca vroiam sa obtin ceva direct de la meciul cu Craiova, ii spuneam direct lui Mititelu la ziua lui Turcu, atunci cand m-am vazut cu el. Eu incercam sa-i trezesc orgoliul lui. El a spus ca daca nu-si cer scuze cei de la Cluj, baga echipa a doua. Eu, cu egal, pierdeam campionatul. Dupa aia a facut si CFR-ul egal la Mioveni, dar mie nu mi-era de ajuns egalul la Craiova. Daca imi dadea cineva trei milioane, eu nu acceptam egalul!", a spus Gigi Becali.

"Paszkany a fost persona non grata. Paszkany nu poate fi comparat cu Mitica. Dupa ce m-am luat eu de ei, au inceput si ei sa se imbrace mai modern. Ca sa nu mai spun ceva, cand ajung si ei bogati, isi lasa nevestele. Asta spune totul despre caracterul lui!", l-a atacat seful Stelei pe patronul CFR-ului.

Becali spune ca cei de la Cluj vor sa distruga Steaua. Finantatorul Stelei a declarat ca nu a premiat niciodata niciun adversar:

"Imi place de Muresan, el executa ordine. Muresan a cerut sa se redeschida cazul valiza ca sa distruga Steaua. E rautatea lor. Ei vor sa distruga miturile si simbolurile in Tara Romaneasca.

Nici nu vreau sa mint, sa spun ca nu am dat, va spun doar atat: n-am premiat pe nimeni niciodata. Nici din stenograme nu reiese ca am premiat vreodata. Mai ales ca spun si ei, ca jucatorii de la Pandurii dau acatiste ca le-am promis si nu le-am dat", a incheiat Becali la Sport.ro

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT