Bucur: "Daca vom fi furati in retur, voi retrage Buzaul din campionat!"

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Februarie 2009, 14:12
Bucur: "Daca vom fi furati in retur, voi retrage Buzaul din campionat!"
Patronul Gloriei Buzau, Costel Bucur, ameninta ca va retrage echipa din campionat
in cazul in care echipa sa va fi dezavantajata de arbitrii in returul campionatului.

"Buzaul a jucat, joaca si va juca doar pe teren. Suntem o echipa curata 100%. Acum am citit ca este implicata si Gloria Buzau in aceste stenograme, insa eu stiu ca nu sunt implicat in nimic. Nu am vorbit cu nimeni despre aranjamente. La Cluj am jucat pe viata si pe moarte, am invins pe Universitatea printr-un gol in minutul 90+3, deci va dati seama ca a fost un meci corect", a spus Bucur pentru Onlinesport.

Gloria Buzau s-a salvat de la retrogradare in sezonul trecut dupa succesul de la Cluj cu "U", scor 2-1. Golul victoriei a fost reusit de Bicfalvi, la ultima faza a meciului.

Finantatorul Gloriei Buzau ameninta ca va face un "scandal mare de tot" daca echipa sa fi dezavantajata: "Arbitrii trebuie sa fie si ei mai atenti dupa toate stenogramele astea. Sa fie corecti in retur cu Buzaul, eu atat cer. Nimic mai mult. Nu mai vreau sa fiu furat. Daca vom fi arbitrati corect, putem sa facem macar baremul, dar avem sanse matematice sa evitam si retrogradarea. Totusi, in caz ca vom fi din nou furati, sunt hotarat sa nu mai tac, voi face un scandal imens, mare de tot, este posibil chiar sa retrag echipa din campionat", a mai declarat Bucur.

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT