Budescu a plecat de la Al Shabab si e liber de contract! Anunt de ultima ora

Budescu a plecat de la Al Shabab si e liber de contract! Anunt de ultima ora

Budescu a fost sicanat de conducerea lui Al Shabab, asa ca a decis sa plece de la echipa saudita.

Avocatul Paul Mincu e cel care il reprezinta pe atacantul fost la Astra si FCSB. Mincu spune ca Budescu e liber de contract in acest moment.

"Jucatorul a dat dovada de buna credinta si a incercat sa solutioneze pe cale amiabila conflictul aparut odaca cu schimbarea managementului si a antrenorului. Din pacate, pozitia clubului a ramas neschimbata astfel ca n-a mai avut alta optiune decat sa denunte unilateral contractul. Speram sa isi gaseasca repede un nou club caruia sa i se alature pentru a-si continua cariera. Situatia lui contractuala la acest moment este clara, e liber de contract. Conflictul cu fostul club va fi decis de FIFA, dar asta e o chestiune de durata. Daca nu cumva vom gasi o cale de intelegere cu Al Shabab, noi la asta speram", a spus Mincu pentru Agerpres.

La sfarsitul lui iunie 2018, Budescu a semnat pe 3 ani cu Al Shabab, care era antrenata atunci de Marius Sumudica. FCSB s-a ales cu 3 milioane de euro in schimbul sau.

Dupa despartirea lui Shabab de Sumudica, Budescu a fost trimis sa se antreneze singur si a fost amendat pentru incalcarea unor conditii contractuale. Romanul sustine ca sanctiunile sunt ilegale si a rupt unilateral contractul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT