Denis Alibec Astra Steaua Superliga

BOMBA: Transferul lui Alibec A CAZUT! Astra si-a rezolvat problemele cu banii. Alibec pleaca la ALTA ECHIPA! Reactia lui Becali

Transferul visat de Becali nu se mai face! Alibec a semnat cu Steaua, dar intelegerea e nula pentru ca Astra nu-l da!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2016, 15:44
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2016, 16:38

Povestea ratarii transferului e absolut fabuloasa. Astra avea nevoie urgent de bani pentru plati si se simtea fortata sa-l dea pe Alibec. Numai asa putea trimite la UEFA in timp util dovada platii, astfel incat sa deblocheze bonusurile pentru participarea in Europa League. Pe ultima suta de metri, Astra a fost ajutata de Giovani Becali sa faca rost de bani, sustin sursele www.sport.ro.

Negocierile cu Steaua s-au inchis definitiv, iar Alibec va pleca in iarna la o alta echipa care da 2,5 milioane de euro. Numele clubului e inca necunoscut, dar surse din cadrul Astrei sustin ca e vorba de un nume important din Europa. Alibec ramane la Astra pana la iarna. Diseara e titular in echipa lui Sumudica pentru marele meci cu AS Roma!

"A venit Giovani cu o oferta mai buna?! Nu stiu nimic, n-am auzit, dar nu e nicio problema. Fiecare isi face meseria", e prima reactie a lui Becali pentru Digisport.
 

Modifică setările cookies