Becali: "Meciul cu Dinamo este cel mai important de pana acum!"

Autor: Sport.ro
Marti 25 August 2009, 16:22
Becali: "Meciul cu Dinamo este cel mai important de pana acum!"

Becali trage semnalul de alarma jucatorilor si antrenorului inainte de meciul cu Dinamo spunand ca absenta lui Ghionea va conta foarte mult.

"Cred ca meciul cu Dinamo este cel mai important de pana acum pentru ca este ultima partida pe care o jucam fara toate motoarele, ca sa spun asa. Adica, avem jucatori de baza lipsa. Daca am castiga meciul asta, nu am mai avea nicio problema. Este o problema daca nu va juca Ghionea. Noi avem o problema in aparare daca va lipsi si Ghionea", a spus Becali.

Becali a afirmat ca va permite accesul suporterilor dinamovisti in tribune stadionului Steaua dar numai dupa ce reprezentantii lor vor semna un protocol prin care sa garanteze actiunile acestora. "Vor veni, dar trebuie sa vina patru, cinci membri de-ai lor, conducatori, sa semneze un protocol prin care sa garanteze pentru ceilalti. Eu, ca sa-mi iau masuri, am pus garduri, pe care le veti vedea la meciul cu Dinamo. Nu o sa poata sa treaca de ele", a mai spus el.

Finantatorul s-a mirat de faptul ca Steaua a reusit sa obtina rezultate bune la inceputul campionatului cu o echipa formata din multi jucatori tineri. "Nu am iesit rau din meciurile tari. Am facut un egal cu CFR, daca faceam un egal si cu Urziceni... Nu prea mai conteaza cu echipele astea daca joci acasa sau in deplasare, mai ales ca noi nu am jucat cu suporteri. Faptul ca acum suntem acolo, in pluton, este important. Nu credeam ca va rezista Steaua cu acesti copii. Si cu Urziceni puteam sa batem noi. Cu CFR am dat doua goluri frumoase, am revenit. eu nu credeam, de aia l-am si luat pe Tanase. Aveam incredere, dar aveam si o tragere de inima. De frica l-am cumparat pe Tanase, si vad ca echipa oricum merge. Asta e echipa care zic eu ca va face performanta europeana pe care o vreau", a precizat Becali.

Becali a mai spus ca va cere arbitri straini la toate partidele importante pe care le va disputa Steaua in Liga I. "Orice echipa din Romania care cere arbitri straini sa joace cu Steaua, voi accepta. Eu voi cere arbitri straini cu Dinamo, Rapid, CFR, Urziceni, Craiova, Vaslui, Timisoara si Brasov. Cred ca vor accepta toti", a concluzionat Becali.

Steaua intalneste, duminica, de la ora 20.45, pe teren propriu, formatia Dinamo, intr-un meci contand pentru etapa a V-a a Ligii I.

 

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies