Becali l-a sunat pe Reghe dupa meciul cu ASA: "E strategia mea. Ce, cu Sumudica, un om de nimic, imi place sa vorbesc?"

Becali l-a sunat pe Reghe dupa meciul cu ASA: "E strategia mea. Ce, cu Sumudica, un om de nimic, imi place sa vorbesc?"

Becali a explicat la Sport.ro de ce l-a ironizat pe Reghe pentru schimbarile din meciul cu ASA si spune ca i-a explicat personal antrenorului ce a vrut de fapt sa spuna.

Patronul Stelei l-a atacat din nou pe Sumudica. Becali spune ca antrenorul Astrei 'e un om de nimic' si ca toate declaratiile pe care le da fac parte din strategia lui de a o face pe Steaua din nou campioana.

"Cu Reghe am vorbit si aseara, si azi. L-am sunat aseara, noi nu ne suparam niciodata din nimic. Avem o apropiere prieteneasca, nu ne suparam din lucruri d-astea. Nu am spus ceva la nervi. A fost o strategie si strategia asta merge. E nevoie si de strategia patronului. De atentionare a adversarilor, a antrenorilor, a jucatorilor. E nevoie acum pe ultima suta sa aplic strategia asta.

Aveam eu chef sa stau sa vorbesc cu Sumudica, un om de nimic? Trebuia! Sa-i ambitionez pe jucatori, treuia s-o fac. Nu-mi face placere sa stau sa vorbesc cu Sumudica, ar fi ultimul lucru de pe lumea asta. Aveam nevoie sa ma iau de Reghe? Daca i-am spus in presa, l-a durut. Daca am spus ca nu-mi convine jocul, si jucatorii o sa aiba o alta atitudine. Campionatul daca vrei sa-l castigi trebuie in minutul 70 sa fie 2-0 fara drept de apel!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies