Se face in vara? "Alibec e impresionant, daca juca la Steaua dadea 4 goluri, nu 3!" Becali a pus ochii pe atacantul Astrei

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2016, 14:10
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2016, 14:15

Becali vrea sa il transfere pe Alibec de la Astra.

Patronul Stelei a declarat ca vrea sa il transfere pe Alibec de la Astra. Acesta a fost de mai multe ori pe lista lui Becali, care l-a inclus in "afacerea Budescu", insa tranzactia nu s-a materializat. In cele din urma, doar Enache a ajuns la Steaua, desi Becali i-a dorit si pe Budescu, Alibec, De Amorim sau Lung.

"Alibec e impresionat daca il lasi! Daca joaca cu Steaua nu o atinge... daca ar juca la Steaua ar da 4 goluri, nu 3! Sumudica a venit la palat de doua ori, si la mine acasa ca sa-l dea pe Alibec si acum zice ca nu e de dat Alibec. Daca voiam sa il iau pe Alibec, il luam eu si gata." a spus patronul Stelei dupa ce Alibec a dat 3 goluri cu Dinamo.

Acesta a comentat si meciul dintre Astra si Pandurii, ce o poate lasa pe Steaua pe primul loc in Liga I, daca Astra va fi invinsa de echipa lui Edi Iordanescu:"

"Vreau sa ii baga Lignitul Oltenia sau sa faca egal, sa ramana si ei acolo in carti. Poate ia Alibec vreun rosu si la revedere, fara Alibec sunt distrusi!", a spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!