Liga 1

Becali ignora problemele cu Armata si anunta un nou transfer: "E rezolvat, gata!" Alti doi jucatori, aproape

Gigi Becali anunta intariri masive la echipa sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2016, 09:04
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2016, 09:17

Chiar daca a fost invins de Armata si umilit de Dinamo cu 4-1, Gigi Becali nu cedeaza si anunta intariri masive la Steaua. Dupa ce l-a luat pe Alibec de la Astra, patronul Stelei anunta venirea lui Junior Morais de la campioana. Budescu si Teixeira sunt asteptati si ei la Steaua in perioada urmatoare.

"Avem nevoie de fundasi centrali si de fundas dreapta, ca fundas stanga am luat deja. Pe Morais l-am rezolvat, nu mai e problema.

Cred ca-l rezolvam si pe Budescu, iar lui Teixeira i-am propus un salariu care ii convine. Urmeaza sa faca el propunerea Astrei, sa se desparta de comun acord. Revine si Tanase, oricum suntem foarte puternici. O sa luam 100% si doi fundasi centrali. Ii stiu, dar nu sunt din tara", a spus Becali la Digi. 

Sumudica sustine ca nu stie despre intelegerea dintre Astra si Steaua pentru Morais. "Junior Morais si Teixeira nu pot pleca decat pe bani multi, din punctul meu de vedere. Au contract cu Astra. Daca l-a luat pe Morais Steaua, inseamna ca a facut conducerea ceva fara sa stiu eu; Dani Coman acum 15 minute mi-a spus ca nu se pune problema ca Morais sa plece la Steaua”, a spus Sumudica.

Modifică setările cookies