Avalansa depunctarilor a luat-o deja la vale! Liga I poate avea parte de un nou soc: "Minimum doua echipe vor fi sanctionate"

Liga I Comisia de Licentiere FRF Viorel Duru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Noiembrie 2015, 18:00
Data actualizarii: Joi 12 Noiembrie 2015, 18:12

Au mai ramas cateva zile pana la termenul limita la care Comisia de Licentiere a FRF va trebui sa faca propunerile de depunctare in cazul echipelor cu datorii, iar Vestile nu sunt bune pentru toate cluburile.

"Cel putin doua echipe din Liga I vor fi depunctate din cauza problemelor financiare raportate la 30 iunie si neachitate pana la 31 octombrie", scrie sportnews.ro, citand o sursa din interiorul Federatiei Romane de Fotbal.

Cu doar cateva zile ramase pana la data la care vor face propunerile de depunctare, situatia unor cluburi nu se prezinta deloc bine.

Viorel Duru, presedintele Comisiei de Licentiere a FRF, a dezvaluit in data de 20 octombrie ca 9 din 14 cluburi ale Ligii I risca sa fie penalizate si le-a somat sa-si rezolve problemele financiare.

Nu toate cluburile au reusit, insa, sa se conformeze, noteaza sursa citata, care scrie ca expertul financiar care a monitorizat situatiile financiare ale cluburilor (BDO Audit SRL) va trimite catre FRF rapoartele finale maine, 13 noiembrie.

Duru si ceilalti membri ai Comisiei de Licentiere vor analiza documentatia pana luni, 16 noiembrie, cand vor numi si cluburile care vor trebui sanctionate.

Sanctiunea maxima in acest caz este de pana la sase puncte pentru cluburile care nu si-au achitat datoriile pana la 31 octombrie. Echipele care si-au achitat restantele intre 30 septembrie si 31 octombrie risca penalizari de doar unul sau doua puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!