Arlauskis rămâne în Superliga? Echipa care încearcă să-l convingă pe lituanian

Giedrius Arlauskis Laszlo Balint Superliga transferuri UTA UTA Arad Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 19:42
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 20:04

Lituanianul poate rămâne în Liga 1. 

Giedrius Arlauskis (35 de ani / 1,91 m) s-a despărțit de Universitatea Craiova după ce a jucat doar șapte partide pentru olteni. Adus la formația lui Mihai Rotaru de Marian Copilu, oficial care a părăsit între timp Universitatea, Arla a gafat în meciul cu Farul (1-2) și eroarea impardonabilă i-a făcut pe șefii formației de pe "Ion Oblemenco" să-i rezilieze contractul. 

Arlauskis, spre Arad?

Arlauskis, internațional cu 27 de partide în reprezentativa Lituaniei, are acum ofertă de la UTA Arad. Potrivit Special Arad, portarul care a mai jucat în România la Urziceni, FCSB, CFR și Universitatea Craiova ar putea semna cu trupa lui Laszlo Balint dacă pretențiile sale salariale vor fi pe placul conducătorilor "Bătrânei Doamne". 

„Cât despre posibilitatea de a transfera un nou portar, eu știu că sunt discuții, rămâne să văd și eu, pentru că ieri și astăzi chiar am fost foarte concentrat pe pregătirea acestui meci. Sincer, nici n-am vrut să știu dacă s-a mai avansat sau nu s-a mai avansat la nivel de discuții sau la nivel de negocieri.

O să vorbesc, să vedem, eu clar, îmi doresc un portar, acum să vedem ce se poate realiza, pentru că deja timpul ne presează. O să ajungem să nu mai vorbim de zile din perioada de transferuri, ci de ore,și atunci vedem ce putem să și finalizăm în această perioadă scurtă”, Laszlo Balint după victoria cu Botoșani.

Arlauskis e cotat la 500.000 de euro

Arlauskis era liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Goalkeeper-ul plecase de la gruparea din Gruia în același timp cu Marian Copilu, în toamna lui 2021, după instalarea lui Dan Petrescu în locul lui Marius Șumudică. La acel moment, Arlauskis a avut un discurs dur îndreptat către conducerea CFR-ului. 

Arlauskis a jucat în toate meciurile din cupele europene în toamna anului 2021. Ultimul meci fusese cu Steaua Roșie Belgrad pe 26 august 2021, când a suferit o accidentare și a fost înlocuit la pauză. Înainte să semneze cu Universitatea Craiova, în septembrie 2022, Arlauskis s-a antrenat singur, în Lituania. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!