Antrenorul cerut de Florin Prunea în Superliga României: ”E strigător la cer!”

Florin Prunea Rapid Victor Piturca Superliga Florin Prunea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 19:27
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 19:27

Rapid s-a despărțit marți de Cristiano Bergodi, după ce giuleștenii au bifat patru înfrângeri în play-off-ul Superligii României.

În contextul plecării lui Cristiano Bergodi de la Rapid, mulți se întreabă cine va fi următorul antrenor principal al grupării giuleștene. Între timp, conducerea clubului a anunțat că Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi se vor ocupa de pregătirea echipei.

Florin Prunea: ”Cum să ai un antrenor cu Pițurcă și să nu fie în fotbalul românesc în nicun fel?”

Florin Prunea a răbufnit în legătură cu situația antrenorilor români. Fostul mare portar al lui Dinamo susține că o parte dintre antrenorii români acceptă să meargă să lucreze în orice condiții doar pentru a-și face profesia, în timp ce tehnicienii cu adevărat valoroși rămân pe dinafară.

Prunea a dat și un exemplu concret, Victor Pițurcă, cel care nu a mai profesat după ce a plecat de la Universitatea Craiova în iarna anului 2020.

Câți români mai avem la echipele de club din România? Hai să numărăm să vedem. Este o mare problemă, nu numai la nivel de Liga 1.

Au decăzut atât de mult, sunt antrenori care merg în orice condiții doar să fie acolo. De aia vine Napoli de zece ori, de aia vine eu mai știu cine la Mititelu de patru-cinci ori. Noi avem antrenori care se duc oriunde. Cei care au valoare și care nu merg în orice condiții stau acasă.

Dau exemple, Pițurcă, Gâlcă...  Cum să ai un antrenor cu Pițurcă și să nu fie în fotbalul românesc în niciun fel? E strigător la cer, oamenii ăștia nu au cum să nu fie în fotbal”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Clasamentul din play-off-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!