Andrei Cristea, cel mai bun jucator de la Poli Iasi in 2009!

Andrei Cristea Poli Iasi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2010, 17:46
Data actualizarii: Miercuri 13 Ianuarie 2010, 17:46

Atacantul echipei Dinamo Bucuresti, Andrei Cristea, care in returul editiei 2008-2009 a evoluat la Politehnica Iasi, a fost votat de suporterii ieseni, pe site-ul clubului, drept cel mai bun fotbalist al gruparii din dealul Copoului in 2009.

Atacantul Cristea, care a primit 50 la suta din voturile fanilor ieseni, a fost urmat in clasament de portarul Cristian Branet, cu 15,6 procente, si de atacantul Vlad Bujor, cu 9,4 la suta din voturi.

"Ma bucur ca suporterii ieseni nu m-au uitat si ca au apreciat munca depusa de mine in returul sezonului trecut. Inseamna ca n-am trecut degeaba pe acolo. Pentru mine anul 2009 a fost unul foarte bun, daca tinem cont ca si suporterii lui Dinamo m-au apreciat pentru ce am facut in turul acestui campionat. Eu le multumesc fanilor ieseni si sper ca Poli Iasi va avea evolutii cat mai bune in acest retur de campionat, care se anunta a fi unul foarte greu, si sa ramana in Liga I. In ceea ce ma priveste, sper sa fiu sanatos si sa pot cuceri macar un trofeu cu Dinamo in acest an", a spus Cristea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!