West Ham United Marius Sumudica Superliga

'Am intrat si eu pe Transfermarkt sa vad...' :) Prima reactie a lui Sumudica dupa ce a aflat ca va juca impotriva lui West Ham

Dupa Inverness, pentru West Ham urmeaza un alt drum in Marea Britanie. Astra are meci tare cu West Ham. Englezii au o formalitate de indeplinit in fata maltezilor de la Birkirkara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 14:57
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 15:03

Sumudica nu e speriat de diferenta de milioane dintre cotele de piata ale celor doua echipe. Antrenorul Astrei a intrat pe Transfermarkt sa vada care e, de fapt, valoarea lui West Ham. A fost impresionat de ceea ce a vazut.

"Cum sa sune West Ham? Frumos! E o deplasare la Londra, foarte frumos. N-am putut sa ma abtin, am intrat pe Transfermarkt sa ma uit pe valoarea jucatorilor pe care ii au, E incomparabil cu ce avem noi. Au un stadion de 35 000 de locuri. Ei incep sezonul in Anglia dupa meciul cu noi, deci va fi si presiunea publicului destul de mare.

Anul trecut, Lyon a venit fara 7-8 titulari in play-off, parca nici nu erau foarte interesati de competitie. E adevarat ca unii dintre jucatori erau accidentati la ei si poate de aia au dat impresia asta. A urmat un parcurs extraordinar, s-au batut pana la capat pentru titlu", a spus Sumudica la Sport.ro.

Modifică setările cookies