'Am cerut bani de mancare cat timp am jucat in Romania!' Dezvaluirile incredibile facute de un fost jucator de la Arsenal la BBC

'Am cerut bani de mancare cat timp am jucat in Romania!' Dezvaluirile incredibile facute de un fost jucator de la Arsenal la BBC

Modificarea legii insolventei in Romania a starnit reactii importante la nivel international.

Britanicii de la BBC continua subiectul prezentat intr-un material amplu realizat acum doua luni la Bucuresti. Postul englez prezinta acum povestea lui Rhema Obed, fost jucator la Rapid. Fotbalistul crescut la Arsenal spune ca a trait momente dramatice in Romania. Nu avea ce sa manance si a fost scos din echipa din cauza faptului ca a cerut doar ca drepturile sa-i fie respectate.

"E o nebunie ce a trebuit sa fac pentru a supravietui. Sunam oameni de acasa. Era incredibil... eu eram fotbalistul si ceream ajutor doar ca sa mananc. M-au scos din echipa, in cele din urma am ajuns la numai 3 meciuri jucate pentru Rapid din cauza conflictului pe care l-am avut.

Sa explic asta altor cluburi a fost destul de greu, mai ales ca nu eram accidentat. Cine stie unde as fi putut sa ajung daca lucrurile mergeau bine la Rapid. Schimbarea de lege a insolventei va produce unde de soc la toate nivelurile, jucatorii vor avea o putere mult mai mare!", a spus Obed pentru BBC (aici ai video).

Rhema Obed a jucat la Rapid in sezonul 2013 - 2014, apoi a ajuns la Krsko, in Slovenia. In prezent, jucatorul de 24 de ani e liber de contract.

Citeste si:ArsenalBBC
VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies