'Am cerut bani de mancare cat timp am jucat in Romania!' Dezvaluirile incredibile facute de un fost jucator de la Arsenal la BBC

Arsenal BBC Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2016, 10:08
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2016, 10:17

Modificarea legii insolventei in Romania a starnit reactii importante la nivel international.

Britanicii de la BBC continua subiectul prezentat intr-un material amplu realizat acum doua luni la Bucuresti. Postul englez prezinta acum povestea lui Rhema Obed, fost jucator la Rapid. Fotbalistul crescut la Arsenal spune ca a trait momente dramatice in Romania. Nu avea ce sa manance si a fost scos din echipa din cauza faptului ca a cerut doar ca drepturile sa-i fie respectate.

"E o nebunie ce a trebuit sa fac pentru a supravietui. Sunam oameni de acasa. Era incredibil... eu eram fotbalistul si ceream ajutor doar ca sa mananc. M-au scos din echipa, in cele din urma am ajuns la numai 3 meciuri jucate pentru Rapid din cauza conflictului pe care l-am avut.

Sa explic asta altor cluburi a fost destul de greu, mai ales ca nu eram accidentat. Cine stie unde as fi putut sa ajung daca lucrurile mergeau bine la Rapid. Schimbarea de lege a insolventei va produce unde de soc la toate nivelurile, jucatorii vor avea o putere mult mai mare!", a spus Obed pentru BBC (aici ai video).

Rhema Obed a jucat la Rapid in sezonul 2013 - 2014, apoi a ajuns la Krsko, in Slovenia. In prezent, jucatorul de 24 de ani e liber de contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!