Al doilea jucator care pleaca de la Dinamo impreuna cu Rednic: "El m-a adus, merg dupa el" 

Al doilea jucator care pleaca de la Dinamo impreuna cu Rednic: "El m-a adus, merg dupa el" 


Mircea Rednic nu s-a inteles nici ieri cu Negoita si va parasi clubul din Stefan cel Mare. 

In timp ce conducerea lui Dinamo negociaza cu Ioan Andone, jucatorii adusi de Rednic isi fac bagajele. Dupa Gnohere, si Romario Kortzorg a anuntat ca paraseste clubul din Stefan cel Mare impreuna cu antrenorul sau.

"Daca pleaca, il urmez. Nu neaparat unde merge, dar e greu sa raman. El m-a adus aici, m-am simtit bine sub comanda lui, e un antrenor bun pentru mine. Datorita lui sunt aici. Daca era dupa alti oameni de la Dinamo, eu nu eram aici. Cred ca nu ar fi bine pentru echipa sa plece. Mircea Rednic e un antrenor foarte bun pentru Dinamo daca te uiti la ce a facut pentru club, care merge doar in sus de cand a venit el. Daca voi ramane in Romania, voi ramane la Dinamo. Doar la Dinamo", a declarat Romario pentru Digi Sport.

Kortzorg a vorbit si despre ratarea penalty-ului decisiv din finala Cupei Romaniei de catre Rotariu.

"Poate ca Mevlja nu s-a simtit in stare sa bata penalty-ul, depinde de cum te simti in timpul meciului. Nu trebuie blamat. Nu putem sa il invinovatim nici pe Roti. Ce s-a intamplat e bine pentru el, pentru cariera lui. A invatat din asta. Va mai juca si alte finale si data viitoare va sti mai bine ce sa faca. E o lectie", a mai spus Romario.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies