Adrian Mutu Rapid Superliga

OFICIAL Adi Mutu a semnat prelungirea contractului cu Rapid: "E un vot de încredere din partea clubului"

Adrian Mutu (43 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Rapid, la cinci luni după ce a fost instalat în funcția de antrenor principal.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 17:05

Mutu a sosit la Rapid în martie 2022, iar până în prezent a strâns 10 victorii, o remiză și trei înfrângeri. În actualul sezon, giuleștenii au 9 puncte după primele trei etape și ocupă locul 2 în Superliga, la egalitate cu liderul CFR Cluj.

Adrian Mutu, la Rapid până în 2025

Rezultatele antrenorului au determinat conducerea Rapidului să îi ofere un nou contract lui Mutu, care a semnat acum până în 2025, cu două sezoane mai mult față de precedenta înțelegere.

"Mă bucur mult pentru acest moment. Este un vot de încredere din partea clubului, pe care îl tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate! Hai, Rapid!", a spus Mutu, după ce și-a prelungit contractul.

"Singura înfrângere din actuala stagiune a venit în prima etapă, 0-1, la Cluj-Napoca, cu CFR, atunci când Rapid a ratat un penalty în prelungirile partidei.

De-a lungul carierei de antrenor, Adrian Mutu a mai condus FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21 și FCU Craiova.

Ca jucător, cel poreclit Il Fenomeno, a evoluat pentru FC Argeș, Dinamo București, Internazionale Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA Târgu Mureș", transmite site-ul Rapidului.

  • 2,21 este media punctelor/meci a lui Mutu la Rapid
Modifică setările cookies