A refuzat oferta unei echipe din Vestul Europei, deși clubul a acceptat transferul! De ce a spus 'pas' românul 

Raul Oprut FC Hermannstadt Kortrijk Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 08:24
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 08:25

Jucătorii lui FC Hermannstadt au reușit să stârnească atenția datorită prestației bune a echipei în acest sezon. 

Nou-promovata a avut un start excelent în Superliga României, astfel că atât cluburile din vârful clasamentului, cât și echipe din afara țării au pus ochii pe jucătorii care s-au remarcat. Daniel Paraschiv (23 ani), Baba Alhassan (23 ani) și Raul Opruț (25 ani) sunt fotbaliștii care au stârnit cel mai mare interes. 

În cazul celui din urmă, din România Universitatea Craiova și-a exprimat interesul pentru a-l transfera, însă au existat oferte și din afară. Dani Coman, președintele sibienilor, a confirmat că sunt cluburi care sunt interesate de Opruț, care ar fi refuzat o ofertă importantă. 

O echipă din Vestul Europei, interesată de Raul Opruț 

Raul Opruț a primit o ofertă de la gruparea belgiană Kortrijk, care a oferit 400.000 de euro în schimbul său, după cum informează Fanatik. Oferta primită este sub cele de la Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva, însă propunerea belgienilor era să plătească suma pe loc, nu în mai multe rate. 

Cu toate astea, jucătorul a refuzat propunerea primită, în ciuda faptului că oficialii sibieni au acceptat oferta, nemulțumit de salariul propus. Conform sursei citate, Opruț ar fi încasat un salariu lunar de mai puțin 10.000 de euro, salariu mult mai mic decât cel oferit și în campionatul românesc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!