Ewald Lienen Otelul Galati Liga 1

A facut o NEBUNIE dupa meci si a ajuns in Bild! Nemtilor nu le-a venit sa creada. De ce isi anunta plecarea din Liga 1

S-a bucurat atat de mult ca echipa lui a scapat de la retrogradare, incat n-a mai tinut cont de nimic!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 17:49
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 18:01

Neamtul Ewald Lienen (60 de ani) a imprumutat de la jucatorii sai o sapca de rapper si ochelari de soare la moda inainte sa vina la conferinta de presa de la finalul meciului cu Viitorul. Nemtii de al Bild au fost amuzati de aparitia sa si l-au luat la intrebari.

Lienen a spus ca n-a facut decat sa accepte o provocare a jucatorilor sai: "Baietii mi-au spus sa fac asta si n-am avut nicio problema".

Apoi, antrenorul a explicat de ce e aproape sigur ca o va parasi pe Otelul in aceasta vara: "Am construit o echipa mare, dar proprietarul clubului nu mai are niciun interes pentru fotbal si nu vrea sa dea mai multi bani".

Lienen a pregatit in cariera echipe importante din Bundesliga, cum ar fi Koln, Monchengladbach sau 1860 Munchen. Cu Otelul a semnat in iarna pe 6 luni.

Probleme cu insolventa la Otelul

Judecatorul Mircea Moldovan a deschis in mod ilegal insolventa clubului de fotbal Otelul Galati, in contextul in care societatea se afla pe profit, iar apoi nu a mai lasat dosarul la arhiva instantei, de teama sa nu afle presa despre aceasta situatie, sustin procurorii anticoruptie. (Mediafax)

Potrivit unor documente din dosarul celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, obtinute de MEDIAFAX, magistratul Mircea Moldovan, cel care a a deschis procedura de insolventa in cazul Otelului Galati, a facut ilegal acest demers, in contextul in care stia despre clubul controlat de omul de afaceri Dan Adamescu ca se afla pe profit.

Anchetatorii anticoruptie sustin, in documentele citate, ca judecatorul era constient de actiunile sale nelegale si ca, dupa ce a deschis procedura insolventei in acest caz, nu a mai lasat dosarul la arhiva instantei, fiindu-i teama sa nu fie studiat de reprezentanti ai presei care ar fi descoperit ca magistratul a bagat firma in faliment, desi aceasta era pe profit.

Sursa captura: Dolce Sport

Modifică setările cookies