24 de ani de la Sevilla! BLAT? Vezi propunerea capitanului Barcelonei!

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Mai 2010, 08:19
24 de ani de la Sevilla! BLAT? Vezi propunerea capitanului Barcelonei!

La 24 de ani de la finala Cupei Campionilor castigata de Steaua, unul dintre jucatorii de atunci face cateva dezvaluiri incendiare in ProSport.

 19.00 Finala fotbalului romanesc: Steaua - Barcelona la Sport.ro

Astazi, 7 mai 2010, se implinesc 24 de ani de la cea mai mare performanta din istoria echipelor romanesti de club. Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni dupa o finala disputata cu FC Barcelona si castigata de oamenii lui Ienei la penalty-uri.

Ilie Barbulescu, fundasul stanga al acelei echipei, isi aminteste unul dintre cele mai importante evenimente de dupa finala de la Sevilla. Alesanco, nimeni altul decat capitanul Barcelonei din finala, era dispus sa faca BLAT cu romanii doar ca sa ia Cupa.

"Alesanco si altii de la Barcelona au venit la noi la hotel dupa finala sa ne felicite. Ne-am asezat la un pahar de vorba, de parca eram prieteni de multa vreme. Alesanco a spus la un moment dat: <<Stiti cat am avut noi prima pentru finala? 150.000 de dolari! Si la pauza a venit presedintele si ne-a dublat-o!>> Sa scapam paharele din maini cand am auzit! Si noi primeam cate un Aro... I-am spus lui Alesanco: <<Daca ne spuneati inainte, luati voi Cupa si imparteam banii>> Ai mei au ras, dar Alesanco a muscat-o: <<Pai se putea?>> " isi aminteste Ilie Barbulescu intr-un interviu acordat ProSport.

19.00 Finala fotbalului romanesc: Steaua - Barcelona la Sport.ro

Citeste mai multe pe www.prosport.ro

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT