Kombat

KO brutal incasat de legenda K-1, Gokhan Saki! Turcul a fost distrus in mai putin de 2 minute! VIDEO

Vezi ce KO si-a luat Saki in prima runda.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:26
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:40

Gokhan Saki este unul dintre cei mai buni kickboxeri din ultimii 10 ani. Acesta are peste 100 de victorii in cariera, si doar 12 infrangeri, fiind batut doar de nume mari precum Rico Verhoeven, Semmy Schilt, Badr Hari, Alistair Overeem, Peter Aerts sau Remy Bonjasky.

Printre numele celebre invinse de turc se numara si doi romani, Daniel Ghita, de doua ori, si Sebastian Ciobanu, dar si legende ca Tyrone Spong, Melvin Manhoef, Ray Sefo sau Alexei Ignashov.

Turcul a inceput de anul trecut o cariera in UFC, semnand cu cea mai tare promotie de MMA din lume. Acesta a castigat un prim meci, cu Henrique da Silva, prin KO, insa lucrurile nu au continuat asa cum isi dorea.

Saki s-a accidentat si a fost nevoit sa se opereze, iar azi dimineata si-a facut revenirea in cusca, in gala din Las Vegas, acolo unde a fost facut KO de un luptator mediocru, Khalil Rountree, care avea palmares de 6 victorii si 2 infrangeri in cariera.

Saki a fost facut KO in prima runda, dupa o lovitura incasata in plin, urmata de cativa pumni luati la sol, fiind nevoie de interventia arbitrului dupa ce turcul nu se mai misca.

 

#ufc226 First Ko of the night #saki #rountree

A post shared by Tyrone Carver (@thenotorious_tyronecarver) on

Modifică setările cookies