Badr Hari rupe sala in doua pentru meciul cu Verhoeven! Cum arata baiatul rau din ring dupa antrenamentele din Cecenia - FOTO

Badr Hari rupe sala in doua pentru meciul cu Verhoeven! Cum arata baiatul rau din ring dupa antrenamentele din Cecenia - FOTO

Osmanlispor - Steaua, joi la ProTV de la 22:00

Badr Hari da piept cu Rico Verhoeven in unul dintre cele mai tari meciuri de kickbox din ultimii ani. Cei doi se vor lupta in circuitul Glory, iar meciul va fi un superfight si nu pentru centura de campion a lui Rico, asa cum se zvonea initial.

Marocanul se antreaza in Cecenia pentru meciul cu Verhoeven, acolo unde are totul pus la dispozitie de Ramzan Kadirov, presedintele Ceceniei. Acesta a trimis chiar un avion privat pentru a-l aduce in Cecenia, acolo unde se pregateste alaturi de antrenorul sau Mike Passenier. Fanii i-au scris pe pagina personala ca a dezvoltat niste brate uriase, cu care o sa isi faca mai usor KO adversarul.

Cei doi grei se vor duela 10 decembrie, in Germania, la Oberhausen, acolo unde sala va fi arhiplina cu siguranta. De cand a iesit din inchisoare, in 2012, Badr Hari a pierdut un sigur meci, fiind facut KO de Zabit Samedov, insa de atunci are 5 meciuri castigate, din care 4 prin KO.

In schimb, Verhoeven este cel mai bun greu din kickbox la ora actuala. Acesta este campion GLORY din 2014, cand l-a invins in meciul de titlu pe Daniel Ghita. Olandezul si-a aparat centura de 4 ori de atunci, invingandu-i pe Zimmerman, Brestovac si de doua ori pe romanul Benny Adegbuyi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies