EXCLUSIV | Reacția lui Ionel Ganea după victoria României cu Honduras, în meciul de debut la JO 2020

Ionel Ganea george ganea JO 2020 Romania - Honduras Jocurile Olimpice Ionel Ganea spune că e mulțumit de atitudinea tricolorilor.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:34
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:51

Ionel Ganea a comentat pentru www.sport.ro victoria obținută de tricolori în meciul de debut de la JO 2020, scor 1-0 (1-0) cu Honduras, într-o partidă contând pentru Grupa B a turneului.

Elevii lui Mirel Rădoi s-au impus joi la Kashima în urma unui autogol, pe finalul primei reprize. Tehnicul mijlocaș al Farului, Andrei Ciobanu, a executat înșelător, cu efect, o lovitură de colț, iar Elvin Oliva a reluat în propria poartă. 

Fostul mare atacant al naționalei, Ionel Ganea, a urmărit atent partida pentru a vedea și evoluția fiului său, George Ganea, titular în primul meci al naționalei din Japonia. 

Ionel Ganea: "Au arătat că au atitudine"

"Au arătat că au atitudine, sunt semne bune după acest meci, nu mai contează spectacolul la astfel de turnee, ci punctele obținute. Echipa s-a mișcat foarte bine, sunt sigur că în următoarea partidă se va exprima mult mai bine. 

N-aș vrea să mă refer la evoluția lui George, aș fi subiectiv dacă mi-aș exprima opinia, eu îi țin pumnii și sper să marcheze în meciul viitor. 

E o competiție la care fiecare jucător trebuie să se autodepășească, să arate că reprezintă România. Nu mi se pare că ne-au pus probleme în defensivă, doar o dată în prima repriză (n.r.- min.39, când Benguche l-a driblat pe portarul Aioani, dar Ghiță a respins din fața porții goale).

Obiectivul e să treacă de grupe și, cine știe, poate ajung chiar la medalie!", a declarat Ionel Ganea, pentru www.sport.ro. 

Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud, scor 1-0, în celălalt meci al Grupei B

În cealaltă partidă a Grupei B, Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud, scor 1-0 (0-0). 

Duminică, în următoarea etapă, România va întâlni de la ora 14:00, la Kashima, Coreea de Sud, în timp ce Noua Zeelandă joacă în aceeași zi, de la 11:00, cu Honduras. 

Clasament Grupa B

1. România 3p

2. Noua Zeelandă 3p

3. Honduras 0p

4. Coreea de Sud 0p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!