Ionel Ganea george ganea JO 2020 Romania - Honduras Jocurile Olimpice

EXCLUSIV | Reacția lui Ionel Ganea după victoria României cu Honduras, în meciul de debut la JO 2020

Ionel Ganea a comentat pentru www.sport.ro victoria obținută de tricolori în meciul de debut de la JO 2020, scor 1-0 (1-0) cu Honduras, într-o partidă contând pentru Grupa B a turneului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:34
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:51

Elevii lui Mirel Rădoi s-au impus joi la Kashima în urma unui autogol, pe finalul primei reprize. Tehnicul mijlocaș al Farului, Andrei Ciobanu, a executat înșelător, cu efect, o lovitură de colț, iar Elvin Oliva a reluat în propria poartă. 

Fostul mare atacant al naționalei, Ionel Ganea, a urmărit atent partida pentru a vedea și evoluția fiului său, George Ganea, titular în primul meci al naționalei din Japonia. 

Ionel Ganea: "Au arătat că au atitudine"

"Au arătat că au atitudine, sunt semne bune după acest meci, nu mai contează spectacolul la astfel de turnee, ci punctele obținute. Echipa s-a mișcat foarte bine, sunt sigur că în următoarea partidă se va exprima mult mai bine. 

N-aș vrea să mă refer la evoluția lui George, aș fi subiectiv dacă mi-aș exprima opinia, eu îi țin pumnii și sper să marcheze în meciul viitor. 

E o competiție la care fiecare jucător trebuie să se autodepășească, să arate că reprezintă România. Nu mi se pare că ne-au pus probleme în defensivă, doar o dată în prima repriză (n.r.- min.39, când Benguche l-a driblat pe portarul Aioani, dar Ghiță a respins din fața porții goale).

Obiectivul e să treacă de grupe și, cine știe, poate ajung chiar la medalie!", a declarat Ionel Ganea, pentru www.sport.ro. 

Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud, scor 1-0, în celălalt meci al Grupei B

În cealaltă partidă a Grupei B, Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud, scor 1-0 (0-0). 

Duminică, în următoarea etapă, România va întâlni de la ora 14:00, la Kashima, Coreea de Sud, în timp ce Noua Zeelandă joacă în aceeași zi, de la 11:00, cu Honduras. 

Clasament Grupa B

1. România 3p

2. Noua Zeelandă 3p

3. Honduras 0p

4. Coreea de Sud 0p

Modifică setările cookies