Juventus are antrenor! ”Contract până în iunie 2027”

juventus Serie A Thiago Motta Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 14:49
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 14:48

”Bătrâna Doamnă” a încheiat pe trei Serie A cu 71 de puncte.

După 38 de etape desfășurate în primul eșalon al Italiei, Juventus a înregistrat 19 victorii, 14 rezultate de egalitate și cinci înfrângeri și s-a clasat la 23 de lungimi în spatele campioanei Inter Milano.

Juventus are antrenor! ”Contract până în iunie 2027”

În mai 2024, Massimiliano Allegri a părăsit banca tehnică a lui Juventus după trei ani în care a strâns 149 de apariții la cârma ”Bătrânei Doamne” și o medie de 1.84 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a scris pe rețelele social media că oficialii lui Juventus s-au înțeles cu Thiago Motta, care va semna un contract valabil până în iunie 2027 în cursul săptămânii următoare.

Motta vine de la Bologna, unde mai avea contract până la finele stagiunii recent încheiate. Italianul se afla pe banca echipei din septembrie 2022. A mai antrenat de-a lungul carierei sale Spezia, Genoa și PSG U19.

Ca jucător, Thiago Motta a fost legitimat la FC Barcelona, Atletico Madrid, Genoa, Inter și PSG. S-a retras la echipa de pe ”Parc des Princes” în iulie 2018, după șapte ani și jumătate petrecuți la trupa pariziană.

Cum arată clasamentul din Serie A

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!