Duo LETAL in "atacul" lui Juventus. Georgina lui Cristiano Ronaldo nu mai e singura. Sotia lui Alvaro Morata e si ea DE PE ALTA PLANETA!

Duo LETAL in "atacul" lui Juventus. Georgina lui Cristiano Ronaldo nu mai e singura. Sotia lui Alvaro Morata e si ea DE PE ALTA PLANETA!

Alvaro Morata se va muta de la Madrid la Torino impreuna cu frumoasa sa partenera de viata, modelul italian Alice Campello.

Imprumutat de la Atletico Madrid, Morata va trebui sa-l completeze in atacul "Batranei Doamne" pe portughezul Cristiano Ronaldo, starul incontestabil al formatiei torineze.

De asemenea, Morata va completa colectia de sotii sau iubite ale jucatorilor lui Juve, grup condus de Georgina lui Cristiano. La capitolul frumusete, aceasta din urma va fi concurata de-acum inainte de Alice, femei care sta in spatele succesului lui Alvaro Morata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marbella ???? ❤️ con due pesciolini instancabili ????????

A post shared by Alice Campello-Morata (@alicecampello) on

Cei doi se cunosc din 2015, chiar din prima perioada petrecuta de Morata la Juventus, casatorindu-se in 2017, nunta fiind una spectaculoasa, la Venetia. In 2018 au venit si primii copii ai cuplului, gemenii Alessandro si Leonardo, Alice Campello fiind in acest moment din nou insarcinata, tot cu un baetel.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies