Declaratie uluitoare in plina pandemie a unui fost jucator de la Juventus. "Dupa parerea mea, acest coronavirus nu este decat o raceala"

Declaratie uluitoare in plina pandemie a unui fost jucator de la Juventus. "Dupa parerea mea, acest coronavirus nu este decat o raceala"

Stefano Tacconi, fost portar la Juventus, sustine ca noul coronavirus este doar o raceala si ca fotbalul ar trebui sa revina cat mai repede, inclusiv cu fani in tribune.

Tacconi, fost international italian, a surprins neplacut cu ultima declaratie despre virusul ucigator care a lovit intreaga lume.

"Dupa parerea mea, acest coronavirus nu este decat o raceala. Atunci cand mi se spune ca au fost sute de mii de morti cauzate de COVID-19, eu ii rog pe ei sa imi spuna cati dintre acei oameni au decedat cu adevarat din cauza coronavirusului. Eu sustin revenirea fotbalului, chiar si cu spectatori in tribune", a povestit italianul pentru Radio Sportiva.

Stefano Tacconi a fost portarul lui Juventus 9 ani, timp in care a strans 377 de meciuri in tricoul "Batranei Doamne".

7 meciuri in nationala Italiei a adunat Tacconi in cariera.

Italia se numara printre tarile cele mai grav afectate de COVID-19. In total are peste 220 de mii de infectati si 30 de mii de morti.

Cluburile din Serie A isi vor relua antrenamentele colective din aceasta saptamana, iar sezonul ar urma sa fie reluat in luna iunie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul şi trei judeţe rămân în zona roşie. Cea mai mare incidență este în Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies