Când semnează Raphael Varane cu noua echipă: ”Clarificat”

Raphael Varane Como Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 17:52
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 17:51

Francezul e liber de contract de la finele stagiunii trecute, de când s-a despărțit de Manchester United.

Raphael Varane a fost legitimat la Manchester United timp de trei ani. A bifat 95 de apariții, a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă pentru clubul care le-a plătit celor de la Real Madrid 40 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Când semnează Raphael Varane cu noua echipă: ”Clarificat”

Recent, jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a anunțat pe rețelele social media faptul că Varane negociază cu echipa din eșalonul secund al Italiei care a promovat în Serie A la finalul sezonului: Como.

Italianul a revenit joi, 11 iulie, cu o postare pe platforma Twitter/X în care a dezvăluit că detaliile finale ale contractului sunt ”clarificate” și că sunt șanse mari ca săptămâna viitoare Varane să semneze cu Como și să fie prezentat oficial la club.

Como, sezonul trecut

Como s-a luptat pentru titlul eșalonului secund din Italia cu Parma, echipa la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă. Como a terminat însă pe poziția secundă cu 73 de puncte, la doar trei lungimi de prima clasată.

După 38 de etape desfășurate în Serie B, clubul a înregistrat 21 de victorii, 10 rezultate de egalitate și șapte înfrângeri și a consemnat un golaveraj de +18, după ce a marcat 58 de goluri și a încasat 40.

Raphael Varane este cotat în acest moment la 20 de milioane de euro. La United, a bifat 95 de apariții, a marcat de două ori și a pasat decisiv într-o singură situație. La Real, francezul a înscris de 17 ori în 360 de meciuri. Pe deasupra, a oferit și șapte assist-uri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!