NEWS ALERT Antonio Conte s-a înțeles cu noua sa echipă! Contract până în 2027

Antonio Conte Napoli Italia Antonio Conte
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 22:00
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 22:02

Napoli a dat o lovitură de proporții, după ce a ratat prezența în cupele europene.

Fosta campioană din Serie A nu a avut cel mai bun sezon pe plan intern, din postura de campioană en-titre. A încheiat pe locul zece, astfel că Aurelio De Laurentiis a decis să aducă un antrenor cu un CV important pentru redresarea echipei.

Antonio Conte s-a înțeles cu Napoli

Antonio Conte (54 de ani) este alesul clubului de lângă Vezuviu, scrie Fabrizio Romano. Fostul selecționer al Italiei va semna un contract valabil până în 2027 cu echipa care a câștigat ”Scudetto” în 2023.

Pentru Conte, acesta va fi primul angajament după mai bine de un an. În luna martie a anului 2023, antrenorul s-a despărțit de cei de la Tottenham.

În Italia, Antonio Conte a câștigat deja patru titluri, dintre care trei cu Juventus și unul cu Inter Milano. Ultimul a venit după ce bianconerii au dominat campionatul timp de nouă ani, reușind să oprească supremația echipei torineze ca antrenor al nerazzurrilor.

Selecționer al Italiei între 2014 și 2016, Conte le-a mai pregătit pe Arezzo, Bari, Atalanta și Siena, iar în Premier League pe Chelsea și Tottenham.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!