Handbal

Victorie uriasa pentru Baia Mare in Liga Campionilor! Campioana Romaniei a batut la Viborg si spera la calificare, Arenhart a dat gol din poarta in poarta

•HCM Baia Mare a invins Viborg in cea de-a treia partida din grupa 2 a Ligii Campionilor, scor 31-30 (13-12)
•Campioana Romaniei a facut un meci senzational si a inregistrat a doua victorie

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Februarie 2015, 19:01
Data actualizarii: Duminica 15 Februarie 2015, 19:14

HCM Baia Mare a facut un meci formidabil in Danemarca, la Viborg, inregistrand a doua victorie din grupa 2 a Ligii Campionilor.

Echipa lui Tone Tiselj a invins cu 31-30 fosta detinatoare a Ligii Campionilor si si-a luat revansa pentru infrangerea suferita saptamana trecuta in fata lui ETO Gyor.

Pentru HCM au marcat Abbingh (6 goluri), Ardean-Elisei (5), Do Nascimento (5), Herrem (4), Davidenko (3), Buceschi (2), Lobach (2), Makeeva (2), Georgievska (1) si portarita Barbara Arenhart (1).

Astfel, dupa trei etape, liderul grupei este Larvik, cu 14 puncte, urmata de Gyor (12). Viborg are 5 puncte, iar HCM Baia Mare are 4. Ultima clasata este IK Savehof, cu 3 puncte.

Baia Mare a invins IK Savehof cu 28-26 in primul meci, iar in a doua partida a pierdut pe teren propriu cu ETO Gyor, detinatoarea trofeului.

Tone Tiselj a vorbit si el la finalul partidei, acesta spunand: "A fost o munca de echipa. Mai trebuie sa crestem, desi azi a fost bine.

Am incercat sa jucam agresiv, sa punem presiune. Am beneficiat si de faptul ca ele au avut cateva jucatoare accidentate. Si noi asteptam sa ne revina handbalistele accidentate.

Sunt importante aceste puncte, dar mai avem mult de munca. E o diferenta mare intre experienta pe care o avem noi si cea pe care o are Viborg.

Probabil ca in seara asta vom bea un pahar de vin rosu, iar de maine incepem din nou munca", a spus acesta la Dolce Sport.

De asemenea, portarita brazilianca Barbara Arenhart, campioana mondiala cu nationala tarii sale, a spus: "Am facut o treaba foarte buna. Am fost emotionate, dar a iesit bine la final. Mi-a fost greu sa urmaresc ultimele minute.

Stiam ca ele vor juca mult fara portar si am profitat, asa am inscris din poarta in poarta. Nu e prima data cand o fac".

Modifică setările cookies