Dinamo Volgograd HCM Baia Mare Handbal

MECI GALACTIC pentru o noua echipa de aur a Romaniei! HCM Baia Mare 25-23 Dinamo Volgograd in sferturile de finala din Liga

Baia Mare a tremurat pana in ultimele 30 de secunde ale meciului, dar a obtinut o victorie fantastica impotriva campioanei Rusiei!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 17:45
Data actualizarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 19:32

Dinmao Volgograd s-a tinut tare in turul din Romania! A cedat abia in ultimul minut, cand Baia Mare s-a aparat impecabil si a lovit decisiv! S-a terminat 25-23 si campioanele Romaniei pleaca favorite la retur!
__________________________________________________________________________________________

HCM Baia Mare s-a calificat pentru prima oara in istorie in sferturile de finala din Liga! Are meci tare cu rusoaicele de la Dinamo Volgograd, prezente pentru a 18-a oara in Liga!

Desi a plecat de la 0 in grupa principala, campioana Romaniei a castigat 4 meciuri si a incheiat pe 3! Dinamo, de 6 ori consecutiv campioana in Rusia, a terminat pe 2 in grupa ei, in spatele lui Buducnost!

Cea mai periculoasa jucatoare a rusoaicelor e Anna Kochetova, a treia marcatoarea din aceasta editie a Ligii, cu 76 de goluri. In 2000, Dinamo a ajuns in semifinalele Ligii, iar in 2008 a castigat Cupa EHF.

Baia Mare asteapta 2000 de fani la meci. Toate biletele au fost epuizate.

Modifică setările cookies