VIDEO EXCLUSIV "Cristina Neagu nu merită așa ceva!". Reacția Crinei Pintea după scandările galeriei Rapidului

Cristina Neagu Crina pintea CSM Bucuresti Rapid Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 20:26
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 20:26

Crina Pintea, pivotul lui CSM București, i-a luat apărarea Cristinei Neagu, care a fost înjurată de galeria Rapidului la meciul disputat azi, în Cupa României.

Crina Pintea, după ce Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului: "Cristina nu merită așa ceva"

După meci, Crina Pintea a criticat scandările galeriei Rapidului împotriva Cristinei Neagu, mai ales că nu este pentru prima oară când fanii giuleșteni recurg la astfel de gesturi.

"Din punctul meu de vedere, nu are ce căuta așa ceva în sala de handbal, având în vedere că la meci vin foarte mulți oameni, foarte mulți copii. Nu cred că e nevoie de așa ceva. Am spus și data trecută. În plus, Cristina nu merită așa ceva. Este handbal, este rivalitate, dar nu trebuie să o ducem la extrem", a spus Crina Pintea, pentru PRO TV.

Elevele lui Adi Vasile s-au calificat în sferturile Cupei României după ce au întors scorul începând cu finalul primei reprize. În actul secund campioana Rapid a avut o evoluție submediocră, marcând de doar opt ori. 

"Nu am avut un început tocmai bun, însă sunt forte mândră de echipa mea. Am început greoi și ne-am mobilizat. Asta înseamnă spirit de echipă, să nu renunți în niciun moment. Meciul durează 60 de minute. După 20 de minute s-a schimbat absolut tot. Ne-am mobilizat înainte de pauză, așa am simțit eu. La pauză doar am rămas calme și am vorbit despre ce avem noi de făcut.

Noi ne dorim să fim sănătoase. Azi a fost o victorie foarte importantă și sunt foarte fericită pentru asta. Drumul este foarte lung pentru noi și Rapid, dar un Final Four în Liga Campionilor ar fi pentru handbalul românesc ceva extraordinar", a mai spus Crina Pintea.

VIDEO Galeria Rapidului, scandări obscene la adresa Cristinei Neagu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!