Halucinant! Un superstar de 25.000.000 recunoaste ca si-a lucrat antrenorul: "In sfarsit am scapat de dictator, ne era frica sa mai jucam!"

Autor: Sport.ro
Luni 29 Octombrie 2012, 19:45

	Halucinant! Un superstar de 25.000.000 recunoaste ca si-a lucrat antrenorul: "In sfarsit am scapat de dictator, ne era frica sa mai jucam!"

Un fost international brazilian a facut o declaratie socanta imediat dupa ce antrenorul echipei a fost demis.
 

Conform AS, fostul jucator al celor de la Juventus, Diego Ribas, cunoscut simplu ca Diego, a facut o marturie socanta la auzul vestii ca Wolfsburg, echipa pentru care activeaza in momentul de fata, a ramas fara antrenorul Felix Magath.

Fostul international brazilian s-a declarat extrem de entuziasmat de demiterea celui pe care il numeste acum "dictatorul" si spune ca nici unul din colegii sai nu il mai suporta pe managerul neamt.

"Acum ca suntem liberi, ca am scapat de dictatura lui Magath, putem sa incepem din nou sa jucam fotbal. Suntem constienti ca suntem o echipa valoroasa si trebuie sa incepem sa jucam, dar in mandatul lui nu puteam sa facem asta pentru ca, pur si simplu, ne era frica sa intram pe teren. Sper ca lucrurile vor reveni cat mai repede la normal si sa reinvatam sa ne bucuram de fotbal."
, a spus Diego.

Felix Magath, unul dintre cei mai respectati antrenori din Germania, a fost demis de la Wolfsburg in acest weekend, dupa ce a reusit contra performanta de a duce fosta campioana pe locul 16, cu 8 puncte acumulate in 9 meciuri.

Diego a fost cumparat in 2009 de Juventus in schimbul sumei de 25 de milioane, dar nu a reusit sa se adapteze fotbalului din Seria A si a fost vandut la Wolfsburg pentru o suma cu 10 milioane mai mica.

Brazilianul nu este la primul conflict cu Magath, cei doi fiind la cutite inca din 2010, atunci cand scandalul aprig dintre ei s-a soldat cu cea mai mare amenda din istoria Bundesligii, incasata, bineinteles, de fotbalist.

OMS susține că omenirea riscă viitoare pandemii, dacă nu învață din criza actuală de coronavirus
BRAT

Modifică setările cookies