Germania

DRAMA INCREDIBILA a unui jucator de la Dortmund: "La 10 ani l-am vazut pe tatal meu cum o omora pe mama!" 

Un mijlocas de la Dortmund a suferit o drama teribila cand avea 10 ani! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 14:48
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 14:50

Jakub Blaszczykowski, mijlocas la Dortmund si capitan al nationalei Poloniei si-a publicat autobiografia la fel ca multi fotbalisti de la echipele mari din Europa.

Dar spre deosebire de alti jucatori, Blaszczykowski are de spus o poveste cutremuratoare. "Cand aveam 10 ani l-am vazut pe tatal meu cum o omoara pe mama", dezvaluie mijlocasul!

Kuba, asa cum este poreclit, avea 10 ani si se afla acasa impreuna cu fratele sau, cand tatal lor a ucis-o pe mama lor! Acesta a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, iar cei doi baieti nu au mai avut niciun contact cu el de atunci!

Blaszczykowski a dezvaluit prima data ce s-a intamplat inainte de EURO 2012, dar acum ofera si amanunte intr-un capitol din cartea sa.

"Nu e usor, nu am cum sa uit asa ceva, nu voi uita niciodata acel episod din viata mea, e o parte din mine. Am avut mai multe probleme in viata mea, dar toate astea m-au facut mai puternic. Stiu ca orice mi s-ar intampla, eu am vazut deja ce e mai rau pe lumea asta", povesteste Blaszczykowski intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt.

Autobiografia jucatorului polonez a fost scrisa cu ajutorul jurnalistei Malgorzata Domagalik si va fi lansata in luna mai. 

Modifică setările cookies