parc des princes Nasser Al-Khelaifi Paris Saint-Germain Franta

„Plecăm de pe Parc des Princes și la revedere!” Mesaj dur al lui Nasser Al-Khelaifi: „Nu amenințăm!” 

Paris Saint-Germain are probleme cu primăria din Paris în legătură cu stadionul pe care joacă echipa, Parc des Princes. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 12:21
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 12:22

Parc des Princes aparține primăriei din Paris, însă toate investițiile importante le aparțin celor de la Qatar Sports Investments, care dețin clubul, având nu mai puțin de 80 de milioane de euro investite în stadion. Conducerea lui PSG își dorește să modernizeze și să mărească numărul de locuri al arenei, care în prezent se ridică la 48.000. 

Locurile sunt puține, în contextul în care Paris Saint-Germain are sold-out la toate meciurile din acest sezon care s-au disputat până acum. Se dorește modernizarea arenei, însă în acest sens, primăria sau qatarezii ar trebui să ofere bani în plus. PSG își dorește să cumpere arena, însă oficialii primăriei nu s-au arătat dispuși să ajungă la o înțelegere. 

Nasser Al-Khelaifi, gata să construiască un nou stadion pentru Paris Saint-Germain 

Conducătorii lui PSG au anunțat că nu exclud plecarea de pe Parc des Princes în cazul în care nu se ajunge la un acord. 

„Am o întrebare. Care este valoarea lui Parc des Princes fără PSG? Primăria ar trebui să se gândească și la ce aduce clubul orașului. Dacă ei cred că vom investi 500 de milioane de euro, atunci plecăm și ne construim un stadion nou. 

Dacă nu vor să accepte oferta noastră atunci plecăm de pe Parc des Princes. Nu amenințăm. Ne dăm mâinile, mulțumim primăriei și spunem la revedere. Nu pot spune unde, dar putem construi un stadion nou în Paris”, a declarat Nasser Al-Khelaifi pentru L'Equipe

Întrebat dacă Paris Saint-Germain va face transferuri în iarnă, președintele campioanei Franței a spus că nu crede că vor avea loc mutări importante la echipă: „Nu prea cred. Nu avem nevoie de niciun jucător. Trebuie să menținem aceeași echipă. Cred că am găsit un spirit colectiv, iar acest lucru este bun”.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!