Franta

VIDEO | Declarații "ireale" din partea președintelui lui Nice: "Au intervenit pe teren și ne-au lovit jucătorii"

Meciul dintre Nice și Olympique Marseille a fost întrerupt în minutul 74, din cauza unor incidente uluitoare petrecute pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 07:56
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 08:17

Suporterii celor de la Nice au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu jucătorii de la OM, iar arbitrul a suspendat întâlnirea. 

La conferința de presă care a avut loc după, președintele formației gazdă, Jean-Pierre Rivère, a aruncat vina asupra adversarilor, făcând niște declarații descrise drept "ireale" de către presa franceză.

"Este trist că meciul s-a terminat așa. Toată lumea a văzut ceea ce s-a întâmplat, lucrurile sunt clare. Au fost aruncate sticle de apă, s-a văzut. Ceea ce a creat agitație a fost reacția celor doi jucători de la Marseille. Regret că serviciile de securitate ale celor de la OM au intervenit pe teren și ne-au lovit jucătorii", a declarat Jean-Pierre Rivère. 

"A existat o întâlnire cu Pablo Longoria (n.r. președintele OM) și cu arbitrul care nu era sigur dacă să reia partida. A identificat două probleme. Ceea ce este clar este că toată lumea a fost de acord să se reia întâlnirea. Forțele de ordine au asigurat că totul este în regulă.

Nu am înțeles decizia celor de la Marseille de a nu reveni. Toată lumea i-a sfătuit să facă asta. Am fost la suporterii noștri și le-am cerut să garanteze că nu vor mai fi probleme. Poliția a asigurat că nu sunt probleme. Cei de la Marseille nu au vrut să se reia meciul. Pentru momente, lăsați-ne să digerăm evenimentele. S-a constatat că OM nu a vrut să revină pe teren", a adăugat acesta.

De la ce au început incidentele
 

Partida dintre Nice și Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 74, în urma unor incidente incredibile care s-au petrecut pe stadion. 

Scandalul a început în urma unui gest făcut de Dimitri Payet, cel în care s-a aruncat cu o sticlă în timp ce se pregătea să execute un corner. 

Jucătorul francez a luat sticla și a aruncat-o pe fanii lui Nice, gest care i-a înfuriat pe aceștia, iar de aici nu a fost decât un pas să se ajungă la o bătaie generală între jucătorii de la OM și suporterii formației gazdă.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies