VIDEO Scandal în timpul unui meci din Ligue 1: "Mi-a zis că sunt arab murdar!". Cum se apără jucătorul acuzat

islam slimani Brest Clermont Foot Ligue 1 Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 20:00
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 20:02

Meciul Clermont - Brest 1-3, contând pentru etapa cu numărul 12 din Ligue 1, a fost marcat de acuzațiile de rasism ale atacantului Islam Slimani (34 de ani).

Algerianul Islam Slimani, care joacă la Brest din această vară, a fost surprins de camerele TV în momentul în care s-a dus direct către al patrulea arbitru pe durata primei reprize și i-a spus în două rânduri: "Mi-a zis că sunt arab murdar!".

Acuzații de rasism în timpul meciului Clermont - Brest

Potrivit Le Parisien, Islam Slimani s-a referit la unul dintre jucătorii lui Clermont, chiar căpitanul gazdelor, francezul Johan Gastien (34 de ani).

Totuși, Johan Gastien a negat imediat după meci acuzațiile de rasism lansate de Islam Slimani: "El spune multe lucruri, dar sunt calm. Niciodată în viața mea nu aș spune asta. Problema este că din toată povestea asta eu par cel idiot și nu îmi place".

De partea cealaltă, Islam Slimani a continuat să susțină după meci că a fost insultat: "E grav în ziua de azi să ți se spună așa. Eu sunt mândru că sunt algerian. Nu sunt nebun să acuz aiurea".

"Pentru moment, nu există imagini care să arate exact presupusele insulte", a transmis și publicația franceză RMC Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!