FCSB Adrian Cavescu csa steaua Dan Idita Fotbal intern

„E un succes” / „FCSB e continuatoarea Stelei București”. Cum au comentat avocații FCSB decizia ÎCCJ

Înalta Curte de Casație și Justiție a oferit o decizie cu privire la procesul dintre FCSB și CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 16:16
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 16:16

ÎCCJ a decis rejudecarea dosarului. Avocații lui FCSB, Adrian Cavescu și Dan Idiță, au ajuns în jurul orei 15:00 în fața instituției și au vorbit în urma deciziei.

„E un succes” / „FCSB e continuatoarea Stelei București”. Cum au comentat avocații FCSB decizia ÎCCJ

„Înalta Curte de Casație și Justiție a decis admiterea recursurilor formate de FCSB și de Asociația Salvați Steaua și rejudecarea cauzei de către Curtea de Apel.

FCSB consideră decizia una de succes. Curtea de Apel, inițial, nu a lămurit cauza. Nu a precizat ce se întâmplă cu palmaresul după 2003.

Lucrurile sunt clare, sunt simple. Un club profesionist de fotbal căruia i s-a asigurat continuitatea are un palmares unic și acesta aparține celui care deține astăzi clubul și care i-a continuat activitatea fotbalistică și profesională. 

Decizia e una favorabilă FCSB, e un succes incontestabil. Ne vedem la rejudecare în apel unde sunt convins că vom avea câștig de cauză”, a spus Adrian Cavescu.


„Practic presupune faptul că o să se rejudece cauza. Nu vreau să fac prea multe comentarii. Singurul lucru, vreau să-l completez pe colegul meu. Noi am câștigat.

Curtea de Apel București a stabilit faptul că Fotbal Club FCSB e continuatoarea activității sportive a echipei de fotbal Steaua București. Din acest punct de vedere nu mai există dubii. E o chestiune tranșată de către Instanța de Apel”, a spus și Dan Idiță.

DECIZIA ÎCCJ AICI

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!