EXCLUSIV „Direct la naționala mare amândoi!” Verdictul lui Dumitru Dragomir după CFR Cluj - FCSB

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal are două recomandări pentru Edward Iordănescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 12:40
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 12:55

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul CFR-ului, grație reușitei lui Octavian Popescu (19 ani), din minutul 74. Astfel, victoria roș-albaștrilor i-a apropiat la 2 puncte de liderul Ligii 1, cu 5 meciuri rămase până la finalul campionatului. 

Chiar dacă CFR a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, iar Dan Petrescu (54 ani) și Cristian Balaj (50 ani) au acuzat decizia lui Istvan Kovacs, Dumitru Dragomir (75 ani) este de părere că arbitrajul la meciul din Gruia a fost excepțional. 

Dragomir: „Kovacs a dovedit că are sânge în instalații”

„A arbitrat excepțional (n.r. - Istvan Kovacs). De nota 10, nu de 9. Iar faptul că a dat cartonaș roșu din prima dovedește că are sânge în instalație și bine a făcut. Tot ei ies campioni (n.r. - CFR Cluj). S-a îmbunătățit puțin sfârșitul ăsta de campionat. Părerea mea că și Craiova are șanse la titlu. Mi-a plăcut răutatea cu care s-a jucat, așa trebuie să se joace un campionat, și mi-au plăcut tinerii lui Becali”, a declarat Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Fostul președinte al LPF este de părere că veteranii CFR-ului nu mai au aceeași eficacitate ca în trecut, aceștia fiind dominați de elevii lui Toni Petrea (46 ani). De asemenea, pe lângă Octavian Popescu, Dragomir îl mai cere și pe Rareș Ilie (18 ani), de la Rapid, la naționala mare. 

Dragomir: „Să aducă și chinezi la echipa națională”

„Bătrânețea nu iartă nimnei. Mi-am dat seama că puștii lui Becali sunt mult mai talentați decât bătrânii CFR-ului. Tavi Popescu ăsta e tare de tot. El și cu Rareș Ilie, direct la echipa națională mare amândoi! Să aducă și chinezi, numai să fie valoroși și să aibă o tangență cu noi, cu neamul ăsta românesc”, a precizat Dragomir. 

Modifică setările cookies