FCSB edi iordanescu Fotbal intern

„Câte cărți citite au jucătorii de la FCSB?” Edi Iordănescu nu a ezitat și a răspuns prompt

FCSB joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe teren propriu, cu Academica Clinceni, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 13:01
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 13:16

Mulți sportivi de top ai lumii, dar și foarte mulți fotbaliști români au reușit să performeze în sport, dar să și își termine studiile la timp. Ladislau Boloni sau Mircea Lucescu sunt două dintre cele mai bune exemple.

În ultimul timp au apărut mai multe voci în fotbalul românesc care i-au ironizat pe jucătorii FCSB-lui când i-au analizat din punct de vedere al nivelului educațional la care au ajuns. 

Edi Iordănescu: "Sunt băieți inteligenți!"

Întrebat azi, într-o conferință de presă, câte cărți au citit jucătorii săi, Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, nu a ocolit întrebarea și a răspuns direct, punându-și fotbaliștii într-o lumină bună. 

"Nu le-am numărat cărțile, bine că nu mai citeșc ziare și acum citesc online, acum e mai ușor decât să le fluture prin vestiar. Nu are legătură cu partea aceasta, sunt băieți inteligenți, îi cunosc foarte bine, nu întâmplător majoritatea sunt aici. 

Nu e vorba de inteligență, ci de mentalitate, de educație sportivă. Trebuie să înțeleagă că un mediu potrivit pentru performanță este cel pe care îl construim noi aici, doar așa poate apărea performanța. Condiții bune au fost întotdeauna aici. 

Problema este că ei trebuie să înțeleagă că joc de joc trebuie să fie la capacitate maximă", a declarat Edi Iordănescu, într-o conferință de presă susținută vineri dimineața. 

FCSB e pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte după nouă etape. 

Modifică setările cookies