Viorel Moldovan a identificat principala „armă” a Rapidului în lupta pentru titlu: „A învățat asta!”

Viorel Moldovan Rapid Fotbal intern Viorel Moldovan
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 21:27
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 21:35

Fostul internațional Viorel Moldovan consideră că echipa lui Bergodi nu mai este o echipă care să facă spectacol și să piardă puncte, ci a devenit o formație pragmatică, greu de destabilizat.

„Rapid, din punctul meu de vedere, a învățat să joace ca o echipă grea, o echipă care are anvergură, o echipă solidă, o echipă greu de destabilizat”, a spus Moldovan la Primasport.

Fostul atacant consideră că echipa nu mai este la fel de naivă ca în trecut. Acum, Rapid știe să joace foarte bine la rezultat, aspect esențial pentru parcursul bun din acest sezon.

Atacul, principala armă a Rapidului

„Nu mai sunt atât de naivi să propună acel 'jogo bonito'. Să ce? Să pierzi puncte? Nu, Rapid știe să joace foarte bine, în ultimul timp, la rezultat și aia e cel mai important și chiar stă foarte bine în teren”, a mai spus „Moldo”.

Moldovan a apreciat și jocul defensiv al echipei, care acoperă bine zonele, nu oferă spații adversarilor. Totuși, fostul internațional este de părere că forța Rapidului stă în compartimentul ofensiv, giuleștenii având în momentul de față un atac rapid și periculos.

„Din punct de vedere defensiv, acoperă foarte bine zonele, nu da spații adversarilor și te prinde, pleacă. Duc în patru jucători atacul și de fiecare dată ... o sclipire, o ceva ... clasa lui Rrahmani, Burmaz, nasul de golgheter acolo face diferența, Krasniqi”, a adăugat Moldovan.

Înaintea meciului cu Poli Iași, Rapid ocupa locul doi în clasamentul Superligii, cu 48 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!