CS Dinamo Danut Lupu iftodi Fotbal intern

Trădare, trădare, de trei ori trădare?! Dănuț Lupu, pe banca tehnică a lui CS Dinamo

CS Dinamo, echipa de fotbal a clubului din „Ștefan cel Mare”, care activează în Liga 3, și-a găsit antrenor interimar după despărțirea de Daniel Iftodi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 12:34
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 12:42

Dănuț Lupu, oficial al lui CS Dinamo, a anunțat că în momentul de față de pregătirea echipei se ocupă el și antrenorul secund.

Mai mult, fostul mare dinamovist a anunțat că obiectivul echipei în momentul de față este promovarea în liga secundă.

„Daniel Iftodi nu mai este antrenorul echipei. Încercăm să reducem din eșecurile din ultima perioadă. Ne dorim în continuare să promovăm.

Momentan, eu și antrenorul secund ne ocupăm de echipă, dar suntem în discuții cu mai mulți antrenori. Vom lua o decizie finală cât mai curând.

CS Dinamo visează la promovarea în Liga 2

Ne gândim la promovare, de ce nu? La cum se desfășoară campionatul, mai sunt multe etape de disputat. În play-off se joacă tur-retur. Nu știu dacă se înjumătățesc punctele, dar avem nouă puncte puse în joc cu un adversar direct.

Am jucat bine cu echipele de sus, dar am avut eșecuri cu echipele mai slab cotate. În general, am dominat formațiile bune și am câștigat. Poate Iftodi n-a reușit să strângă echipă la meciurile mai accesibile cum a făcut-o la cele mai importante”, a spus Dănuț Lupu, pentru Playsport.

În momentul de față există trei echipe care poartă numele de Dinamo: Dinamo 1948 (clubul suporterilor), care activează în liga secundă, CS Dinamo (echipa clubului M.A.I.) și FC Dinamo (a lui Nicolae Badea), care activează în Liga 4.

Modifică setările cookies