"Sunt stelist, dar am facut-o campioana pe Rapid!" Declaratii FABULOASE ale lui Traian Basescu! Ce spune fostul presedinte de conflictul Steaua - FCSB

"Sunt stelist, dar am facut-o campioana pe Rapid!" Declaratii FABULOASE ale lui Traian Basescu! Ce spune fostul presedinte de conflictul Steaua - FCSB

Fostul presedinte a facut dezvaluiri din perioada in care era Ministru al Transporturilor.

Traian Basescu a fost invitat in emisiunea lui Radu Banciu de la LookPlus, unde a avut un dialog de zile mari. Acesta recunoaste ca e stelist convins, dar ca pe locul doi va fi intotdeauna Rapid. 

Fostul presedinte spune ca in perioada in care era la Ministerul Transporturilor s-au desfiintat echipele departamentale, iar el a avut ideea de a-i aduce la clubul giulestean pe Mircea Pascu si Mircea Radulescu, ulterior facand echipa si cu George Copos.

"L-am convins si pe Copos tot atunci, poate a fost un moment nefericit pentru el ca l-am convins, dar a facut-o onest, a sustinut echipa de fotbal, mai ales la inceput cand aveam nevoie de resurse financare. A facut o echipa foarte buna cu Radulescu si Pascu. Implicarea asta nu m-a lasat rece, cand faci ceva, mai ales experimental. Nu stiu daca va imaginati ce vaiete erau la club, toti rapidistii bodoganeau si blestemau... Am facut-o, a fost un succes pentru ca Rapid a luat si un titlu de campioana atunci (n.red. in anul 2003). Am ramas legat de Rapid. Intotdeauna dupa Steaua, o sa spun Rapid", a declarat Traian Basescu.

Intrebat ce parere are despre conflictul dintre Steaua si FCSB, acesta a raspuns:

"Becali vine cu bani, ca nu cred ca Steaua de azi mai castiga bani. Castiga in anii '80, acum nu mai castiga. De multe ori joaca si cu stadionul gol. FCSB este Steaua! Gigi Becali a finantat echipa, asa cum e el, gura sparta. Ne-a tinut ani de zile pe banii lui. Pe urmă a venit disputa asta, cu Steaua din Liga 4, e o copilarie. Trebuiau sa se împace!"FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT