"Șumudică avea o chestie care ne amuza!" Ce făcea cu telefonul în vestiar

Marius Sumudica Danut Somcherechi Marius Sumudica progresul Marius Sumudica telefon Fotbal intern Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 20:45
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 20:55

Marius Șumudică, un antrenor mereu surprinzător. Poveste din Parcul cu Platani.

Marius Șumudică, actualul antrenor de la Al Shabab, a fost mereu un tip carismatic.

Mereu tonic și cu un discurs imprevizibil, fostul atacant de la Rapid a antrenat-o în cariera sa de tehnician și pe Progresul, echipa din Cotroceni la care ajungeau mulți fotbaliști de top ai Ligii 1. După perioada în care a condus-o pe Inter Gaz, în 2007, Șumudică avea să stea un sezon pe banca trupei din Parcul cu Platani, unde l-a avut elev și pe Dănuț Șomcherechi.

  • Marius Șumudică

Șumudică: "Trebuie să-mi sparg telefonul!"

Acum în vârstă de 49 de ani, fostul fundaș central consacrat la FC Argeș a povestit într-un interviu un obicei la care apela Șumudică pentru a se calma.

„Șumudică avea o chestie, care sigur că ne amuza. O dată la o săptămână sau două, scotea cartela din telefon, iar apoi spărgea telefonul.  Scotea cartela și ne spunea: «Băieți, acum fiți atenți, îmi scot cartela, sunt nervos, trebuie să-mi sparg telefonul, asta este». 

Lua telefonul și dădea cu el de pereți, de masă, pe jos, n-avea importanță, repet, în monentele când era nervos. Uneori mai dura și câte o lună, dar oricum era destul de frecvent. Era un gen de manifestare al lui și efectiv așa se liniștea. E un tip foarte coleric, dar în același timp își revine destul de repede”, a povestit Șomcherechi, potrivit Gsp.ro. 

Născut la Baia Sprie, Dănuț Șomcherechi a evoluat la Progresul între 2007 și 2009, perioadă în care a strâns 40 de meciuri și a înscris două goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!