Mircea Lucescu, cuvinte superbe despre fanii lui Dinamo 

Mircea Lucescu Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 19:27
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 19:29

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, duminică, în cadrul evenimentului de lansare a platformei DinamoWin, că suporterii dinamovişti nu au lăsat echipa să dispară şi cu ajutorul lor aceasta va reveni acolo unde îi este locul.

"Suporterii dinamovişti au reuşit să menţină această echipă în prima divizie, chiar dacă acum nu e la un nivel extraordinar. Pentru că se vede că toate fostele echipe departamentale au trecut prin momente foarte grele. Cei care nu au lăsat echipa să dispară au fost suporterii dinamovişti.

Şi nu pot decât să le mulţumesc pentru sprijin şi sunt convins că în continuare vor da dovadă de aceeaşi dragoste pentru culorile echipei Dinamo, pentru ceea ce va deveni Dinamo. Pentru că numai cu ajutorul lor Dinamo va reveni acolo unde îi este locul", a afirmat Lucescu într-o intervenţie telefonică în cadrul evenimentului de lansare.

Tehnicianul formaţiei Dinamo Kiev a menţionat că proiectul DinamoWin va ajuta clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare să depăşească problemele financiare cu care se confruntă în prezent.

"Felicitări pentru proiect, este un proiect extrem de interesant, dar mai mult decât atât, extrem de benefic pentru clubul Dinamo. Este un semn că Dinamo se strânge din nou şi sper că într-un timp scurt va reuşi să treacă peste această perioadă dificilă. De aceea îi felicit pe toţi cei prezenţi acolo acum.

Sunt convins că la experienţa şi dorinţa pe care o au vor reuşi să redreseze situaţia de la Dinamo. Sper să vedem şi stadionul acela nou care ni se promite de atâta timp şi atunci cu siguranţă va fi o cu totul şi cu totul altă atmosferă. Deocamdată voi faceţi o treabă foarte bună punând bazele acestui proiect şi sunt convins că va fi bine primit de toţi suporterii echipei Dinamo", a precizat Lucescu.

Platforma DinamoWin, o reţea socială şi marketplace dedicate fanilor dinamovişti, a fost lansată, duminică, în cadrul unui eveniment la care au participat foşti mari fotbalişti ai grupării alb-roşii şi câteva zeci de suporteri.

Florin Răducioiu, Ionel Augutin, Gheorghe Mihali, Costel Orac, Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic, Giani Kiriţă, Ion Marin şi Bogdan Stelea şi-au arătat susţinerea pentru acest proiect care va aduce beneficii materiale importante clubului Dinamo, aflat în prezent într-o situaţie financiară dificilă.

Suporterii care se vor înscrie în DinamoWin vor putea achiziţiona produse din marketplace, iar un procent de 50% din comisionul de vânzare va reveni clubului de fotbal. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!