GALERIE FOTO Iordănescu jr., distrus după ultimul meci. A fost afectat și a stat minute bune pe banca de rezerve

Alexandru IOrdanescu Alex Iordanescu baraj promovare liga 2 CS Dinamo cs dinamo fotbal Fotbal intern Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 12:38
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 12:38

CS Dinamo a pierdut barajul de promovare în Liga 2, după ce a fost a pierdut ambele manșe ale confruntării cu CS Afumați (0-1, 0-2).

CS Dinamo mai are o șansă să promoveze

În fața a peste 1.500 de spectatori, echipa condusă de pe bancă de Bogdan Dobre și Gheorghe Mihali a fost dominată fizic și tactic de oaspeți, neavând nicio șansă în fața unei trupe mai bine consolidate. "Câinii roșii" vor trebui să treacă printr-un nou baraj, pentru a ocupa ultimul loc disponibil în divizia secundă, în sezonul viitor. La acest turneu va mai participa CSM Focșani, SCM Râmnicu Vâlcea și CSC Ghiroda & Giarmata Vii și se va juca într-un sistem cu semifinale și finală.  

Alex Iordănescu, foarte afectat de înfrângerea cu CS Afumați

Dezamăgirea a fost mare în lotul dinamovist, majoritatea jucătorilor ducându-se la vestiarul cu capul plecat, imediat după fluierul final al partidei. Cel mai afectat a părut Alexandru Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu și fratele selecționerului Edi Iordănescu.

  • Alexandru Iordănescu / Foto - Gabriel Chirea

Acesta a intrat pe teren la începutul reprizei secunde, la scorul de 0-2, făcând cuplu în centrul defensivei cu veteranul Daniel Lung (36 de ani / ex-Sportul Studențesc, Rapid, Clinceni, Pandurii, Metaloglobus) și a a avut o evoluție bună, punctată cu câteva intrări mai dure, semn că a avut de plătit câteva polițe adversarilor. Adversitatea a fost confirmată și la finalul meciului, când a avut un schimb de replici mai puțin ortodox cu banca adversă. 

La final, el a rămas nemișcat minute bune pe banca de rezerve, cu o bluză pusă pe cap și cu privirea pierdută, în timp ce elevii lui Vasile Neagu celebrau promovarea pe gazonul stadionului din Ștefan cel Mare. Înainte ca echipa câștigătoare să primească medaliile și cupa din mâinile delegatului FRF, acesta s-a ridicat, a traversat terenul și a intrat la vestiare.

Alexandru Iordănescu (30 de ani) a mai fost legitimat la Metaloglobus, FCSB II, Chiajna II, Viitorul Domnești, Agricola Borcea, Daco-Getica București și CS Dinamo. A ajuns la echipa din subordinea MAI în iulie 2021 și a reușit o promovare în Liga 3, din postura de căpitan al echipei, dar a declarat mereu că este stelist.

Foto - Gabriel Chirea  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!