"In doua zile avem un nou actionar!" Anunt surprinzator facut de Nicolae Cristescu; Rapidul va avea inca un investitor! Cine e gata sa vina cu banii in Giulesti:

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Septembrie 2013, 14:55

	"In doua zile avem un nou actionar!" Anunt surprinzator facut de Nicolae Cristescu; Rapidul va avea inca un investitor! Cine e gata sa vina cu banii in Giulesti:

►Rapid - Ceahlaul, joi 18:00, IN DIRECT Sport.ro si Steaua - Barsana, joi 20:30, in direct PRO TV! Bate Cupa!

Rapidul continua sa viseze la salvarea de la faliment, mai ales dupa ce judecatorul sindic, cel care se ocupa de planul de reorganizare al societatii, a acceptat o amanare a deciziei. Iar salvarea poate veni de la Gruia Stoica, om care si-a manifestat si in trecut dorinta de a investi in Giulesti, anunta Fanatik.

De altfel, unul dintre conducatorii din Giulesti, Nicolae Cristescu, a confirmat faptul ca Rapidul va avea un nou actionar, acesta spunand: "In cel mult doua zile voi anunta un nou om de afaceri care vine la Rapid. Ce pot sa spun e ca nu a mai avut pana acum treaba cu vreun club din Romania si este un om de afaceri stabil financiar", a spus Cristescu pentru Fanatik.

Intre oamenii de afaceri care ar putea investi in Giulesti se afla si iordanianul Fathi Taher, al carui nume a mai fost vehiculat in ultima perioada. Cu toate acestea, este greu de crezut ca acesta se va implica, in conditiile in care are deja de recuperat peste 8 milioane de euro.

Rapid isi va disputa maine locul in optimile Cupei Romaniei, impotriva Ceahlaului Piatra Neamt, intr-un meci transmis LIVE de Sport.ro, de la ora 18:00.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

FILMUL tragediei din Timișoara. 12 copii și 8 adulți sunt internați în spital
BRAT